Yoga voor groep 6-8 studenten

Yoga kan heel leuk zijn om te organiseren voor vrienden en familie. Er zijn zoveel geweldige ideeën die je kunt opnemen in een Toga-feest, van de uitnodigingen tot de versieringen. Een paar dingen die altijd een goede indruk maken, zijn yogahoudingen, muziek en een paar rekwisieten. Yoga-voordelen zijn geweldig als het gaat om meisjes van de eerste klas, omdat ze gedurende het hele feest yoga kunnen beoefenen en zich meer ontspannen zullen voelen.

Een van de beste ideeën voor het feest van een ouder meisje is om een yogatroep te creëren. Een troep kan beginnen met slechts een paar vrienden en hun ouders. Het idee is om de meisjes een yoga-oefening in een groep te laten doen en dan kan iedereen aan het einde meedoen voor een speciale prijs. Zodra iedereen de kans heeft gehad om de Yoga-voordelen te leren kennen en plezier te hebben, kan de troep worden uitgebreid met meer vrienden en familie. Hierdoor kunnen de meisjes ook nieuwe vrienden ontmoeten die ze normaal niet zouden ontmoeten.

Om een Yoga Troop te starten, moet je een activiteitenboekje kopen voor Yoga-voordelen. Het activiteitenboekje moet alle uitrusting, rekwisieten en yogahoudingen bevatten die je nodig hebt voor elke yogasessie. Een goed idee zou zijn om alle meisjes van de klas een lapje te laten maken van papier en draad of garen. Als iedereen een eigen lay-out heeft gemaakt, kunnen ze hun yogapatch versieren met een speciale strik, stickers of glitter.

Nadat alle meisjes hun eigen yogapartijversieringen hebben gemaakt, moeten ze allemaal een bedankkaartje samenstellen. Dit is heel eenvoudig om te doen. Alle meisjes zouden een printer moeten hebben, een gewoon wit papier en een lijmpistool. Ze moeten een paar verschillende kaarten afdrukken, een voor elk van de meisjes die naar het feest komen. De gasten kunnen dan een van de kaarten mee naar huis nemen om de meisjes te herinneren.

Een ander idee is om muziek te gebruiken uit de film Rocky Balboa. Deze muziek is een klassieker en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Een manier is om het te spelen terwijl de meisjes aan het opwarmen zijn. Als de muziek stopt, kunnen de meisjes een pauze nemen en hun handen gebruiken om met hun voeten op de muziek te tikken. Een ander geweldig ding om te gebruiken is muziek uit de film Finding Nemo.

Een ander idee van een activiteitenboekje dat gemakkelijk te implementeren is, is een Yoga Fundamentals-video. Het is heel eenvoudig om te doen en ook iets dat je zou kunnen laten zien tijdens je volgende yogales. Neem een paar minuten de tijd om enkele vragen op te schrijven die u mogelijk heeft. Als de meisjes beginnen op te warmen, kunnen ze elk een korte uitleg geven over waarom ze yoga doen. Laat de meisjes vervolgens lezen hoe ze kunnen profiteren van yoga. Daarna kunnen alle meisjes even de tijd nemen om de video te bekijken en de informatie te gebruiken die ze hebben geleerd in Yoga Fundamentals.

Ga voor meer informatie naar https://www.hybs.nl/

Related Post