Welke monitorarm moet ik kiezen? Hier zijn enkele tips voor het kiezen van de juiste arm

Welke monitorarm moet ik kiezen

Welke monitorarm moet ik kiezen? Hier zijn enkele tips voor het kiezen van de juiste arm

Welke monitorarm moet ik krijgen? Thuis werken kan een uitdaging zijn, vooral als u meerdere beeldschermen op uw computer hebt aangesloten. Dit is waar het hebben van een verstelbare monitorarm van pas komt. Als u niet bekend bent met dit soort armapparaten, helpt dit artikel u te beslissen welke het beste bij u past.

Na het testen van meer dan 60 monitorarmen op mijn computer en meer dan twee jaar thuis werken, ontdekte ik dat de volledig verstelbare One Touch Digital Arm van B&H Digital de ideale oplossing is. Het is heel eenvoudig in te stellen, het past zich gemakkelijk aan elke hoek en positie aan en wordt geleverd met een garantie van vijf jaar. Een andere geweldige optie die ik heb getest, waren de iMazing Screen Protectors. Terwijl de monitorarm maar liefst vierentwintig centimeter lang was, strekken de schermbeschermers zich slechts uit tot minimaal dertien centimeter. Deze beschermers zijn eenvoudig te installeren en werken erg goed.

De laatste optie die ik heb getest en die ik in dit artikel wilde opnemen, was de Pinnacle EasyShare Arm Kit. De kit bevat drie montagearmen, een desktopmontage en een mobiele arm waarmee u uw monitor gemakkelijk naar elke gewenste locatie kunt verplaatsen. Hoewel dit niet de meest flexibele montagearm is, zal de arm goed passen als u van plan bent uw Pinnacle EasyShare Digital-armen op een laptopcomputer te gebruiken. De armkit bevat een gemakkelijk te lezen handleiding met geweldige tips voor het instellen van uw monitor en het instellen van uw arm en voor het oplossen van problemen.

Voor meer informatie klik je hier: https://leukstekadoos.online/

Related Post