Verschillende soorten huidverjongingsbehandelingen

 <a href=Elim Instituut huidverjonging behandeling” align=”left”>

Verschillende soorten huidverjongingsbehandelingen

Huidverjongingsbehandeling is tegenwoordig een van de meest populaire behandelingen voor de huid. Meer mensen wenden zich tot deze methode als een manier om hun verouderingssymptomen te bestrijden en een jonger uitziende huid te krijgen. Er zijn veel verschillende behandelingen beschikbaar waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van wat uw behoeften zijn en hoeveel u ervoor wilt betalen. Dit artikel bespreekt de verschillende beschikbare methoden, hun effectiviteit en enkele voor- en nadelen van elk.

Een van de oudste en waarschijnlijk de meest voorkomende behandelingen voor huidverjonging is punch excisie. Bij deze procedure wordt een deel van uw gezichtshuid verwijderd, zodat de chirurg de nodige incisies kan maken en aan het werk kan. Hierna zal de chirurg werken aan het strakker maken van de huid door middel van verdoving en lasers. De laser zorgt ervoor dat het collageen in het gebied samentrekt en leidt daardoor tot een strakker gezicht. Deze procedure kan met of zonder verdoving worden uitgevoerd, maar de meeste mensen kiezen voor verdoving omdat het minder pijnlijk is en de resultaten blijvend zijn.

Een andere optie die wordt gebruikt bij huidverjongingsbehandelingen waarbij niet wordt geknipt of iets dergelijks, wordt dermabrasie genoemd. Dit gebeurt met zeer fijne naalden of de meer recent ontwikkelde lasertechnologie. Deze techniek wordt gedaan met behulp van drie zeer dunne naalden die precies worden geplaatst waar je fijne lijntjes en rimpels hebt en ook langs je haarlijn. Nadat deze procedure is voltooid, zal de arts uw huid strakker maken door lasers en een verdovingsmiddel te gebruiken. Dit soort behandelmethoden wordt zelden gedaan met behulp van injecteerbare vulstoffen.

Zoek meer informatie op: Elim Instituut