Uw huis verwarmen met een radiatorombouw

Uw huis verwarmen met een radiatorombouw

Als u een open haard met geforceerde lucht (FDA) of een schoorsteenloze haard heeft, dan is een radiatorombouw wellicht de beste oplossing voor uw probleem. Dit kan gemakkelijk als je weet welke gereedschappen en materialen je moet kopen, en als je basiskennis hebt over het werken met elektriciteit. Bovendien bespaart u hiermee het meeste geld. Hieronder volgen de stappen die u moet volgen bij het ombouwen van een radiator.

radiator conversie

Eerst moet u alle gereedschappen en materialen verzamelen die nodig zijn voor de conversie lees meer. Deze omvatten een elektrische meterlezer, een tang, een pijpenbuiger, een radiator – ventilatie of geforceerde lucht – en een ijzerzaag. Je hebt ook wat water en een handdoek nodig, plus wat hout. Om het water te verwarmen, heb je een radiator nodig met een capaciteit die past bij de grootte van je radiatortank. Voor het airconditioninggedeelte heb je een inlaatspruitstuk, condensor, expansieventiel, expansieslang, een blazer en ventilatoren nodig. Je hebt ook wat plastic cement en een rubberen hamer nodig.

Als alles klaar is, sluit je de radiatortank aan op de waterleidingen met behulp van de ijzerzaag, terwijl je de radiator met water vult. Vervolgens stel je de temperatuurregelaars van de radiator in en zet je de stroom aan. Hierna kan je alvast genieten van de warmte die de radiator produceert. De radiatorombouw – 10 tips – verwarmingsproces kan een paar uur duren voor een volledige cyclus. Het hele proces kan worden voltooid terwijl de haard nog aan staat.

Meer info over dit artikel: https://radiatorombouwopmaat.nl/

Related Post