Kooptips voor het Five Minute Journal

Kooptips voor het Five Minute Journal

The Five Minute Journal is een zelfhulpboek dat lezers aanmoedigt om elke dag te schrijven over drie dingen waarvoor ze dankbaar zijn. U kunt hierbij denken aan de warme deken waarmee u wakker wordt, de warmte van uw bed, de gezondheid van uw lichaam, uw vrienden, enzovoort. Het is een manier om een moment te nemen en na te denken over je ervaringen, zodat je je beter voelt over je dag. Uiteindelijk helpt het dagboek van vijf minuten je om contact te maken met je emoties.

het vijf minuten dagboek

The Five Minute Journal heeft mensen geïnspireerd om hun gevoelens te verkennen en te ontdekken wat belangrijk voor hen is journal gewist. Het heeft honderden mensen geholpen zin in hun leven te vinden. Het vijf-minuten-journaalconcept is ontwikkeld door UJ Ramdas en Alex Ikonn, die medeoprichter waren van een bedrijf dat haarextensies van hoge kwaliteit produceert. De twee waren aan het wandelen toen ze op het idee kwamen. Ze waren allebei aan het nadenken over hun dagelijkse processen en realiseerden zich dat ze te lui waren om ze op te schrijven.

Het Five Minute Journal is een geweldige manier om met conflicten om te gaan en perspectief op het leven te krijgen. Het combineert bewezen elementen van positieve psychologie om mensen te helpen obstakels te overwinnen en hun leven te verbeteren. Het Five Minute Journal biedt aanwijzingen voor dagelijkse bevestigingen, een dankbaarheidslijst, een dagelijkse bevestiging en zelfreflectie aan het einde van de dag. Deze krachtige tool kan een geweldige manier zijn om de dag te beginnen. Het is een geweldige manier om je dag te beginnen.

Klik hier voor meer informatie: Mylovelynotebook.nl

Related Post