Industriële lampen

Verlichting

De Industrial Lamp is een groot industrieel verlichtingsarmatuur met een extreem grote bol (veel groter dan een standaard lamp) en een kleine, donkergrijze lampenkap. De lampenkap kan worden verduisterd door de knop bovenop te draaien naar een donkerdere grijstint. Bovenop de lamp zit typisch een snoer met een “stroom” stopcontact. Dit is wat de lamp met de elektriciteitsbron verbindt. Dit type industriële verlichtingsarmatuur is meestal ontworpen voor zwaar industrieel gebruik.

Industriële lampontwerpen zijn over het algemeen gemaakt van gietijzer, staal, messing, aluminium of tin.

Sommige hebben glazen aanstekers, maar de meeste zijn gemaakt van metaal, glas of tin. De meeste van deze lampen zijn er in een grote verscheidenheid aan afwerkingen en maten. Er zijn zelfs industriële lampontwerpen die op daken kunnen worden gebruikt! Industriële gloeilampen kunnen erg helder zijn, daarom worden ze vaak gebruikt voor het verlichten van grote delen van de werkplek. Deze industriële verlichtingsarmaturen kunnen meestal buiten op straat worden gebruikt, of zelfs in een kantoorpand!

Industriële verlichting heeft een aantal verschillende doelen, waaronder veiligheid. Daarom worden ze meestal gebruikt op industriële werkplekken waar mensen vaak in het donker werken. Industriële lampen zijn ook geweldig voor het markeren van specifieke gebieden op de vloer of een ander oppervlak in een gebied dat een markering nodig heeft, zoals op een uithangbord. Als ze buitenshuis worden gebruikt, kunnen industriële lampen anderen waarschuwen en andere mensen bewust maken van gevaren die in een bepaald gebied op de loer liggen. Industriële lampen kunnen ook worden gebruikt als beveiligingsverlichting voor gebouwen, banken en andere bedrijven.

Een industriële lamp kan ook voor een breed scala aan andere doeleinden worden gebruikt, waaronder het verlichten, markeren en markeren van gebieden die te donker zijn om op zichzelf te zien. Sommige lampen zijn erg groot en hebben mogelijk een extra lamp nodig om ze omhoog te houden en op een geschikte plek te verlichten. Sommige verlichtingsarmaturen worden ook gebruikt om een ​​manier te verlichten waardoor mensen gemakkelijk hun gang kunnen gaan. Lampen voor markering kunnen ook helpen bij het maken van paden. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende delen van paden af ​​te bakenen in gebieden waar mensen mogelijk moeten navigeren of zelfs een pad moeten volgen dat iemand al heeft afgelegd.

Lampen helpen ook om specifieke taken gemakkelijker uit te voeren.

Als u bijvoorbeeld in een lopende band werkt, kan het moeilijk zijn om te zien waar elk onderdeel van de lopende band begint en eindigt. Het licht dat wordt geleverd door een industriële lamp kan dit veel gemakkelijker maken. of zelfs onmogelijk.

De maat van een Industriele Lamp is erg belangrijk bij aanschaf. U wilt er zeker van zijn dat de maat de juiste maat is voor het gebied waar u de lamp gaat plaatsen, zodat de lamp het gebied op een effectieve manier kan verlichten. Als u bijvoorbeeld een lamp naast een plafondlamp of dicht bij het plafond plaatst, heeft u een lamp nodig die groot genoeg is om alle delen van het plafond op een effectieve manier te laten zien zonder dat het moeilijk wordt om het etiket op de lamp te lezen. .

Meer informatie? Klik hier  Verlichting van Toen