Hoe u doekjes gebruikt om uw leven gemakkelijk te maken

billendoekjestest

Als het om babyproducten gaat, zijn doekjes het belangrijkste. Als ouder moet u ervoor zorgen dat uw baby schoon en goed gevoed is. Wanneer uw kind zijn luiers begint te ontgroeien, is het tijd om een ​​nieuwe te kopen. Het eerste dat u moet doen, is controleren of degene die u koopt, van absorberend materiaal is gemaakt of niet. Zorg er ook voor dat u washandjes en sponzen gebruikt bij het hanteren van babydoekjes.

Hoewel de huid van een pasgeborene erg zacht en gemakkelijk te kussen is, is ze ook erg gevoelig en delicaat, dus ook erg kwetsbaar en gevoelig. Van pasgeboren kleding tot babyproducten tot luiercrème tot babydoekjes, er kan een enorm scala aan dingen verstopt zitten in de inhoudsopgave van deze producten. Je weet nooit wat er in elk van deze ingrediënten op de loer ligt. Babykleding heeft bijvoorbeeld een hoger risico om chemicaliën te bevatten dan gewone kleding. En omdat het niet ongebruikelijk is dat ouders meer dan één product voor hun kinderen kopen, bestaat de kans dat dezelfde dingen ook in het tweede product gaan.

Zodra de baby zijn luiers begint te ontgroeien, is de kans groot dat hij een klein beetje van het overtollige materiaal van zijn luiers gaat verliezen. Babydoekjes worden elke dag gebruikt en het is normaal dat ze een klein beetje van dit materiaal ophopen. Het is geen gevaar voor de gezondheid, maar het is toch hinderlijk. Dus ook al is uw kind gewend geraakt aan de babydoekjes die hij elke dag gebruikt, hij zou zich niet op zijn gemak voelen als er zoiets als babypoeder aan zijn doekjes wordt toegevoegd.

Een ander ding om te overwegen is het aantal wegwerpdoekjes dat u gebruikt. De meeste mensen kopen twee pakjes doekjes per dag. Als u deze doekjes vaak gebruikt, zult u merken dat ze vrij snel vuil worden. Als dit het geval is, moet u overwegen om doekjes te gebruiken. Het is geen verspilling van geld om een ​​set doekjes te kopen, zeker niet als u een of twee doekjes koopt en deze een paar keer per dag gebruikt. Houd er wel rekening mee dat de betere doekjes niet de wegwerpdoekjes zijn. De beste doekjes zijn gemaakt van biologisch katoen of hennep.

U moet eraan denken om de doekjes die u gebruikt ook om de paar dagen te vervangen. De beste manier om doekjes schoon te maken, is door ze af te vegen met een stuk keukenpapier of een absorberende handdoek. in plaats van een tissue te gebruiken. De reden hierachter is dat de meeste doekjes een soort bleekmiddel bevatten waardoor ze kunnen vlekken. na verloop van tijd.

Als je het voor je kind niet nog moeilijker wilt maken om zijn doekjes te gebruiken, zorg er dan voor dat je de doekjes ook regelmatig vervangt. Te vaak veranderen zal niet helpen. Dit voorkomt dat uw kind het te “oud” doet lijken. Een ander ding om op te letten is hoe absorberend het product is. Als het te dun lijkt, wilt u misschien een andere maat kopen. Als het absorberende materiaal te dik is, koop dan een grotere maat.

Klik hier voor meer informatie billendoekjestest