Hoe een auto van Duitsland naar de VS importeren

Hoe een auto van Duitsland naar de VS importeren

Veel individuen vragen stellen over hoe een auto uit Duitsland naar de VS te importeren, maar de procedure is echt niet zo gecompliceerd met de juiste richting. Als u elke stap correct volgt, zal uw Duitse voertuig net zo snel in de VS aankomen alsof u het zelf zou doen. Breng jezelf een aangepast citaat. In dit artikel zullen we kijken naar een aantal nuttige suggesties.

Eén: het verkrijgen van een aangepast citaat is absoluut noodzakelijk als u van plan bent om uw nieuwe Duitse voertuig over de grens te besturen. Dit kan variëren afhankelijk van elke oorsprong van het auto’s. Een gemeenschappelijke route voor velen zou zijn om eenvoudig een Duits geregistreerd voertuig te gebruiken dat bekend staat als een EIN. Dit is een persoon die de licentie heeft ontvangen om een bedrijf in de Duitse staat te beheren en mag daarom auto’s verkopen, zowel binnen als buiten die staat. Houd er rekening mee dat de meeste Nigeria-auto’s niet in Duitsland zijn geregistreerd en moeten een speciale vergunning krijgen om ze in de VS te importeren.

Twee: het volgende dat u wilt weten, is hoe u uw voertuig voor de overtocht kunt voorbereiden. U kunt dit doen via Nadas National Automobile Agency. Ze zullen alle noodzakelijke papierwerk hebben die nodig zijn om auto’s in de VS te importeren. Bovendien is het belangrijk dat je je voertuig klaar bent om te gaan voordat je naar je reis vertrekt, dus je moet niet wachten tot je aankomt om het te laden. Als uw voertuig nog niet is voorbereid, zal het problemen veroorzaken en zelfs kunnen resulteren in uw crimineel die van u wordt afgenomen.

Drie: Zodra u uw papierwerk hebt uitgevoerd en uw voertuig klaar om te gaan, is de volgende stap om een goede auto-importeur in Duitsland te vinden. Dit deel is misschien het lastige deel van het hele proces. Gelukkig zijn er veel plaatsen en mensen die je kunnen helpen met het importeren van je voertuig. Het internet is vol met informatie over alle verschillende auto-importeurs in de Verenigde Staten, zodat u eenvoudig een lijst hiervan kunt vinden of rechtstreeks kunt opnemen zoals Van Leersum & Zn.

U wilt een gerenommeerd bedrijf vinden dat een redelijke prijzen in rekening brengt en een goede staat van dienst heeft. De beste manier om een gerenommeerd bedrijf te vinden, is om ze zelf te onderzoeken, of vrienden en familie vragen die in de Verenigde Staten wonen om iemand aan te bevelen. Op deze manier kunt u eenvoudig hun klantenbeoordelingen beoordelen voordat u definitieve beslissingen neemt. U kunt ook online zoeken naar beoordelingen. Houd er rekening mee dat alle beoordelingen niet altijd waar zijn, dus neem niet alleen iemands woord voor. Het is veel beter om een paar extra dollars aan een bedrijf door te brengen die je auto goed zal verzekeren en het volledig gebroken en beschadigd zal retourneren, dan om een Ragtag-autokerkhof in Duitsland te betalen voor een gloednieuw voertuig.

Duitsland is de geboorteplaats van de auto, dus het is alleen logisch dat je je voertuig wilt brengen als je er een had. Er zijn veel verschillende redenen om dit te doen, inclusief het feit dat de brandstofkosten extreem hoog zijn in de staten waar u woont. Duitsland is echter eigenlijk een heel mooi land. Met grote steden, veel snelwegen, en goed onderhouden wegen, heeft u geen probleem met het besturen van een auto naar Duitsland. Als u serieus bent over het opzetten van een importauto van Duitsland naar de VS voor weergave of gebruik, moet u contact opnemen met een paar verschillende auto-importeurs, doorkijken door hun catalogi en vergelijking van prijzen en service.

Bezoek vanleersum.nl voor meer informatie

Related Post