De voordelen van het gedecentraliseerde vermogensbeheersysteem

YFI
Yearn Finance kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Jaarfinanciering, de voormalige partner van de beroemde metatrader, heeft een uniek aanbod aan zijn klanten gecreëerd: Yearn FX. Financiën van het jaar, in tegenstelling tot de meeste forex-platforms, richt zich op de bouwwaarde via liquiditeit. Dit wordt bereikt door het gebruik van een gedecentraliseerd netwerk van verkopers en kopers van wereldwijde valuta’s die een aankoopgemeenschap vormen. Als zodanig heeft het platform de mogelijkheid om liquiditeit aan te bieden, of, de mogelijkheid om een valuta te verkopen als het in prijs daalt.

Naarnaar Finance is een holistische set van gedecentraliseerde financiële producten die diensten leveren zoals kredietverlening, activa-toewijzing en real-time verzekering op de ethereumblockchain. Het platform wordt intern gehandhaafd door verschillende medewerkers en wordt beheerst door een groep kern YFI-leden, waardoor alle functies van het jaar op een echt gedecentraliseerde mode worden aangeboden. De manier waarop dit wordt bereikt, is door het gebruik van aperiods of perioden waarin bepaalde valuta’s liquiditeit mogen opbouwen voordat ze opnieuw worden verkocht. Het voordeel van deze aanpak is dat het platform niet afhankelijk is van een bepaalde uitwisseling;

Het nadeel is echter dat dit systeem een aanzienlijk risico heeft gehecht, vooral als het gaat om de toestand van de markt in het algemeen.

Een van de voordelen van het gebruik van de gedecentraliseerde manier van zakendoen is de manier waarop het risico’s kan verminderen. Door het gebruik van ARAF kunnen een aantal deelnemers hun eigen fondsen in het zwembad bijdragen, de liquiditeit toenemen. Evenzo, als er voldoende vraag is voor een bepaalde valuta, kopen meer handelaren het, het creëren van meer liquiditeit. Dit komt omdat het aanbod en de vraag in de markt geen invloed heeft op de prijzen van een enkele valuta, waardoor u ervoor zorgt dat men gemakkelijk aan de markt kan deelnemen zonder zich zorgen te maken over de fluctuaties.

Het gedecentraliseerde financiële systeem vermindert ook de operationele kosten. Dit komt omdat elke deelnemer aan het netwerk zijn of haar eigen vast inkomen bijdraagt, waardoor de behoefte aan winstbewijs wordt geëlimineerd. Bovendien, aangezien alle geld wordt gecontroleerd door de gebruikers zelf, is er geen behoefte aan een derde partij om namens hen verlies te nemen. Het protocol speelt dus een sleutelrol bij het beheersen van de betrokken risico’s.

Door ARAF kan een afname van de operationele kosten worden bereikt, waardoor de ervaring van de jaarnaarfinanciering wordt verbeterd.

Jaarnaar heeft een indrukwekkend token-verkoopplatform, evenals een aantal stablecoins. Deze stablecoins worden gecreëerd door middel van een succesvol proces door de vertegenwoordigers van het jaar, waardoor het protocol volledig transparant en toegankelijk is voor de gemeenschap. Aangezien de distributie van tokens willekeurig en rechtstreeks wordt uitgevoerd via het verkoopproces, kunnen een groot aantal mensen het distributieproces niet manipuleren, de betrouwbaarheid garanderen.

Ten slotte is het gebruik van een gedecentraliseerd platform zeer voordelig voor de ontwikkelaars van dit systeem. In tegenstelling tot andere projecten op basis van gedistribueerde grootboektechnologie, bieden gedecentraliseerde systemen een mogelijkheid voor flexibelere updates. De flexibiliteit die wordt aangeboden door een gedecentraliseerd systeem biedt nieuwe functies en oplossingen die zeer snel in het Yearn-platform kunnen worden geïntroduceerd. Dit is een voordeel dat andere projecten niet in staat zijn om te voorzien. Dientengevolge kan het ontwikkelingsproces efficiënter worden ingevuld, wat leidt tot een snellere productafgifte. Zo kunnen gebruikers genieten van een continue stroom van innovaties, met het extra voordeel van snellere updates.

YFI kunt u kopen bij Bitcoin Meester met euro’s en betalen kan via iDEAL

Related Post