Brabantia – Is het het geld waard?

personenweegschaal

Brabantia hebben een echt groot LED-display

Wat is Brabantia eigenlijk? Welnu, het is een weegschaal die in een weegschaal is ingebouwd om u het volledige lichaamsgewicht te geven van de persoon die hem gebruikt. Er wordt gezegd dat het nauwkeurige resultaten kan geven bij zowel mannen als vrouwen en het is perfect voor iedereen die wil afvallen of zijn gewicht onder controle wil houden.

Het is logisch om de Brabantia zo goed mogelijk te nemen om ermee te pronken als je in een winkel winkelt of als je indruk wilt maken op iemand die je kent. Goed om te gaan dames! Code: 81050200 Deze compacte badweegschalen van Brabantia hebben een echt groot LED-display dat goed zichtbaar is en zelfs als je hem niet gebruikt, je hem gemakkelijk op je scherm kunt zien.

Een paar kenmerken die de Brabantia digitale badweegschaal zo uniek maken, zijn dat deze wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u de niveaus van het water kunt programmeren en hoe lang het in uw lichaam moet blijven voordat het automatisch stopt. Het water kan ook worden geprogrammeerd om tot 12 uur in uw lichaam te blijven of totdat de gewenste temperatuur van het water is bereikt. Deze functie is geweldig voor mensen die graag uren in bad willen doorbrengen en die een druk schema hebben waardoor ze een tijdje niet uit bad kunnen komen.

De Brabantia digitale weegschaal wordt ook geleverd met een digitaal display en een ingebouwde lichtsensor die gaat branden als het lichtniveau te laag is en automatisch het display inschakelt als het lichtniveau te hoog is. Sommige modellen passen zelfs het display aan om u verschillende lichtniveaus te geven, afhankelijk van of het dag of nacht is. De digitale weegschaal van Brabantia berekent hoeveel water je hebt gedronken tijdens het douchen en vertelt je ook hoeveel glazen water je in die tijd hebt gedronken.

Sommige mensen twijfelen misschien aan de nauwkeurigheid van de Brabantia digitale weegschaal, maar we moeten toegeven dat de cijfers op het display vrij nauwkeurig zijn, vooral voor vrouwen. Er zijn meldingen geweest van mensen die zeiden dat hun gewicht verkeerd was afgelezen terwijl ze in feite veel lichter waren dan wat ze naar verluidt wogen, wat het gevolg kan zijn van te veel of te weinig lezen.

De Brabantia digitale personenweegschaal heeft de mogelijkheid om het display aan te passen aan het tijdstip van de dag of nacht en aan de temperatuur van het water en is waterdicht dus als je badkamer lek is kan hij daarvoor worden gebruikt. Het wordt afgeraden om de Brabantia digitale personenweegschaal te gebruiken bij erg warm of erg koud weer. Het product heeft ook een optionele opbergzak die u aan de weegschaal kunt toevoegen, zodat u het buiten kunt opbergen en bewaren en als uw badkamer om de een of andere reden nat is of onder water staat, werkt het nog steeds. Deze opbergtas wordt geleverd met al het benodigde gereedschap om uw badkamer schoon te maken en is ook afneembaar om het gebruik te vergemakkelijken.

Huishoudwinkel online

Related Post