Accountant – Word een gecertificeerde openbare accountant

Accountant

Boekhouder – Word een gecertificeerde openbare accountant

Een accountant is een professional van accountancy of boekhouding. Accountants moeten een diploma hebben op elk van toepassing zijnd gebied om de wet te kunnen uitoefenen. Een persoon die als accountant wil oefenen, moet een diploma behalen van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs en slagen voor het CPA-examen. Een CPA is de hoogste beroepsvereniging in de Verenigde Staten. CPA-examenvereisten variëren van staat tot staat, maar nemen doorgaans ten minste drie jaar college-cursuswerk en twee jaar Certified Public Accountant (CPA’s) examenstudie in beslag.

Om CPA te worden, moet u zowel het Certified Public Accountant-examen als het Certified Fraud Examiner-examen kunnen halen Boekhouder. Veel accountants bieden gratis belastingaangiftevoorbereiding, financiële planning en managementtraining aan klanten. Er zijn verschillende online loopbaanbronnen voor accountants. Career Resources, Inc. is een gratis website met veel artikelen over accountants. Deze website heeft ook een groot aanbod aan bronnen over het vinden van banen voor accountants.

De belangrijkste vaardigheden om Accountant te worden zijn analytische en wiskundige vaardigheden. Het is uiterst belangrijk dat accountants financiële gegevens begrijpen en begrijpen hoe deze hun dagelijkse bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden. Accountants moeten in staat zijn om financiële gegevens te analyseren, financiële prioriteiten te stellen en kostenbesparende strategieën te ontwikkelen. Een goede accountant zal deze informatie in eenvoudige taal kunnen communiceren en grondige financiële rapporten aan zijn klanten kunnen verstrekken.

Voor meer informatie klik je hier: Boekhouder ZZP

Related Post