10 warme en heerlijke Italiaanse pastarecepten om ervoor te zorgen dat je meer wilt!

Italiaanse pasta

Bij het maken van een grote maaltijd lijken velen van ons niet te kunnen kiezen tussen een goede spaghetti en fettuccine, of een Italiaanse pastagerecht. Deze tien pittige, heerlijke Italiaanse pastarecepten zijn enkele van de gerechten die iedereen zou moeten kennen. Pak een vijzel en stamper en maak je in een mum van tijd klaar voor een heerlijke pasta. Pak dan je favoriete groente en gebruik de pastasaus om je favoriete gerechten aan te kleden.

Dit heerlijke voorgerecht is heel gemakkelijk te maken.

Neem alle ingrediënten en doe ze samen in een kom. Mix tot je een goed gemengd mengsel hebt. Voeg nu de boter, melk, roomkaas, room en kruiden toe. Het duurt even voordat alle ingrediënten door elkaar zijn gemengd, maar als je het eenmaal goed hebt gedaan, smaakt het geweldig.

Een andere heerlijke pastagerecht om te maken is de Chicken Parmesan.

Gebruik je slowcooker om dit gerecht te maken en marineer de kip in de marinarasaus. Kook na een uur de kip- en marinarasaus tot deze iets dikker is. Giet het nu over de gekookte pasta en serveer bovenop de schaal.

De lasagne is een andere geweldige manier om een ​​heerlijke maaltijd te bereiden. Dit gerecht is perfect voor een feestje en als je het van tevoren kunt doen gaat het langer mee dan de meeste maaltijden. Kook de lasagne gewoon van tevoren en bewaar in afgesloten bakjes om in de vriezer te bewaren.

Related Post